Hotels Barcelona

Aangezien de stad Barcelona echt een toeristenstad is zijn de hotels Barcelona hier goed op ingericht. Naast de vele hostels en appartementen zijn er gigantisch veel hotels aanwezig in de stad. Variërend van 2-sterren hotels tot super deluxe 5-sterren hotels.

Check hier het aanbod voor Losse Tickets

Hotels Barcelona

Hotelkeuze

Je kan ervoor kiezen om in hartje Barcelona te verblijven, ga dan op zoek naar een verblijf in de wijken Barri Gotic, Born, Las Ramblas en El Raval. Wil je liever op korte afstand buiten het drukke centrum verblijven, ga dan voor de wijken Sants Montjuic, Gràcia, Eixample en Sant Marti (aan de kust). Wil je dichtbij het stadion Camp Nou verblijven? Kies dan voor de wijk Les Corts Barcelona.

Om jou op weg te helpen hebben wij een aantal kwalitatief goede hotels op onze website op een rijtje gezet, dit is deels gebaseerd op eigen ervaringen:

Hotels boeken

Wanneer jij van tevoren al weet in welk specifiek hotel je zou willen verblijven dan is het aan te raden om de overnachtingen rechtstreeks bij de accommodatie te boeken. Dit hoeft echter niet per se goedkoper te zijn dan wanneer je boekt bij externe websites, omdat zij vaak goede prijsafspraken hebben. Wil je liever bij een tussenpartij boeken dan is Booking.com natuurlijk een betrouwbare partner. Wil je liever eerst alle hotels vergelijken, neem dan een kijkje op Trivago!