Voetbalreizen Barcelona

Onder andere door de successen van FC Barcelona in het verleden, de vele bekende Nederlanders bij de club en het bekende tiki-taka voetbal onder Pep Guardiola zijn voetbalreizen Barcelona ontzettend populair onder Nederlandse en Belgische voetballiefhebbers.

Zie hier het aanbod Voetbalreizen Barcelona

Voorheen waren Johan Cuijff, Louis van Gaal, Frank Rijkaard, Ronald Koeman, Patrick Kluivert, Frank en Ronald de Boer natuurlijk enorm bekend bij FC Barcelona. Tegenwoordig is het Frenkie de Jong (en uiteraard Memphis Depay) waarvoor men naar het Camp Nou stadion gaat.

Zelf voetbalreizen naar Barcelona boeken?

Als jij voldoende tijd hebt en het leuk vindt om jouw voetbalreis FC Barcelona zelf te boeken dan is dit natuurlijk geen probleem. In dit geval kunnen alle facetten uit de voetbalreis afzonderlijk van elkaar uitgezocht en geboekt worden.

Geschikte vlucht naar Barcelona vinden

De voor jou geschikte vlucht kan eenvoudig vergeleken worden op de website van Skyscanner. Door middel van een filterweergave kan je hier een passende vlucht vinden en vervolgens boeken bij Skyscanner of wellicht direct bij de vliegmaatschappij.

Voetbalreizen Barcelona inclusief vlucht

Hotels Barcelona

Het tweede element uit de voetbalreis, het hotel, is geen onbelangrijke. In de stad Barcelona stikt het natuurlijk van de hotels. Om hierin een goede keuze te maken kan je gebruik maken van een vergelijkingswebsite als Trivago of je kan direct een geschikt hotel boeken bij Booking.com. Houd bij het boeken van je vlucht en verblijf voor een wedstrijd van FC Barcelona rekening met het feit dat de wedstrijddatum tot kort van tevoren vaak nog kan wijzigen. Dit heeft alles te maken met de televisierechten in Spanje en Europese speelschema’s. In principe speelt FC Barcelona altijd thuis op zaterdag of zondag, dus het beste is je verblijf te boeken van vrijdag tot maandag, of zaterdagmorgen (vroeg) tot maandag. Of langer natuurlijk, afhankelijk van jouw beschikbare budget.

Losse tickets FC Barcelona

Nadat de vlucht en het verblijf geregeld is kan je op zoek gaan naar losse tickets voor een thuiswedstrijd FC Barcelona. Deze kan je rechtstreeks bij FC Barcelona kopen of betrouwbaar bij één van de ticketingpartners van de club.

Losse tickets Barcelona kopen

Voetbalreizen Barcelona boeken bij een reisbureau?

Naast het zelfstandig organiseren en boeken van je Barcelona voetbalreis zijn er veel reizigers die kiezen voor het gemak en specialisme van een voetbalreisbureau. Deze organisaties hebben veel ervaring in het organiseren van voetbalreizen. Hierdoor kunnen zij de perfecte voetbalreis op maat samenstellen. Zij weten waar je op moet letten bij het organiseren van je voetbalreis waardoor je onverstoord en onbezorgd op voetbalreis naar Barcelona kan gaan.

Scherpe tarieven en SGR dekking
Aangezien dergelijke voetbalreisorganisaties veel mensen op reis hebben kan hebben zij vaak inkoopvoordelen. Hierdoor hoeft een complete voetbalreis niet per se duurder te zijn. Het boeken van een complete voetbalreis via een voetbalreisbureau heeft nog meer voordelen. Wanneer je dit doet valt je boeking namelijk onder de garantie van SGR. Bij een boeking van enkel losse tickets of facetten is dit niet het geval. Om die reden kan je dus beter een volledig verzorgde voetbalreis naar FC Barcelona boeken via een organisatie met SGR-garantie. Dan ben je namelijk verzekerd. Wanneer je dus alleen losse tickets aanschaft en de rest van de reis zelf organiseert ben je dat niet. Zorg er bij het boeken van je complete voetbalreis wel voor dat je boekt bij een organisatie die is aangesloten bij een garantiefonds, zoals SGR.