FC Barcelona fanshop

Wanneer jij een thuiswedstrijd van FC Barcelona bezoekt zie je bijna iedere supporter of voetbaltoerist rondlopen met FC Barcelona merchandise, de club is echt een merk geworden en iedereen is trots dit te dragen. Een shirt met Messi, Suárez of Frenkie de Jong achterop of een sjaal, petje of muts van Barcelona. Deze merchandise artikelen zijn uiteraard allemaal verkrijgbaar in de mega Barcelona fanshop.

Bezoek de FC Barcelona fanshop

Als jij Camp Nou bezoekt ontkom je bijna niet aan een bezoek aan de officiële FC Barcelona fanshop. Deze gigantische megastore bevindt zich niet in Camp Nou, maar recht tegenover het stadion. De megastore naast Camp Nou is met drie verdiepingen uiteraard de grootste winkel van de club Barcelona, het is dan ook echt een beleving om deze winkel te bezoeken.

Koop een souvenir in de Barcelona fanshop

Voor iedereen die de stad Barcelona of een thuiswedstrijd van FC Barcelona heeft bezocht is het natuurlijk leuk om een aandenken of souvenir van de stad of club mee naar huis te nemen. Een voetbalreis naar FC Barcelona is een unieke voetbalervaring en dit vergeet jij je hele leven niet meer. In de Barcelona fanshop is eigenlijk alles verkrijgbaar wat je maar kan bedenken. Van alle FC Barcelona kleding, eventueel inclusief gepersonaliseerde bedrukking, tot alle denkbare accessoires van de club.

Sjaal FC Barcelona

Adres Barcelona Megastore

Zoals gezegd is de grootste Barcelona fanstore naast Camp Nou gelegen. Het adres van de fanshop is: C. d’Arístides Maillol, s/n, 08028 Barcelona

Openingstijden Barcelona Megastore

Het is natuurlijk zonde om voor niets naar de Barcelona Megastore af te reizen, ook omdat deze toch iets buiten het centrum van de stad gelegen is. De openingstijden van de Barcelona megastore zijn op maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 19:00 uur. Op zon- en feestdagen is de fanshop geopend van 10:30 uur tot 15:00 uur. Houd er rekening mee dat de fanshop op wedstrijddag van FC Barcelona geopend is tot aan de aftrap van de wedstrijd.