Sportbars Barcelona

De stad Barcelona ademt sport en in het bijzonder voetbal. Toch zijn er ook nog andere sporten in Barcelona die erg populair zijn, denk aan Formule 1 en Rugby. In een van de vele sportbars kan je kijken naar jouw favoriete sport of wedstrijd. De sportbars in Barcelona hangen vol met televisieschermen waardoor je vanuit alle hoeken jouw wedstrijd te kijken. We hebben een aantal leuk sportbars voor je op een rij gezet.


The George Payne Irish Bar

Plaça d’Urquinaona 5, Barcelona
Openingstijden: 13:00 – 03:00

Deze Irish Bar bevindt zich in het centrum van Barcelona nabij Plaça de Catalunya. Iedere avond staat er wel wat op het programma zoals: Live muziek, sportspellen, Karaoke en natuurlijk op alle schermen live sportevents. Bierliefhebbers hebben niets te klagen vele verschillende biermerken zijn te koop en de keuken biedt kleine lekkere gerechten voor bij de borrel.


Rembrandt Café Barcelona

Carrer de la Marina 20
Openingstijden: 16:00 – 23:00

In de buurt van Port Olìmpic vindt u Rembrandt Café Barcelona, hier is het altijd gezellig en hier komen altijd Nederlandse voetballiefhebbers voor de voetbalwedstrijden die worden uitgezonden. Wanneer u op stedentrip of voetbalreis bent in Barcelona hoeft u dus niet Nederlandse Eredivisie te missen. Vanuit het centrum (La Rambla) Dient u metrolijn L4 te pakken richting Ciutadella Vila Olímpica.


Irish Pub The Wild Rover

Carrer de Santa Mònica 2, Barcelona
Openingstijden: 11:00 – 03:00

The Wild Rover Irish Pub is de sportbar van Barcelona, een leuke plek om andere fans te ontmoeten. De Pub ligt naast de bekende boulevard la Rambla, er hangen twee gigantische schermen en zes tv’s waarop de hele dag sportevenementen te zien zijn. Bekijk live voetbalwedstrijden van La Liga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Champions League, Uefa Cup en alle races van de Formule 1.


Bar Burgers & Beers Amsterdam

Carrer Arago 305, Barcelona
Openingstijden: 14:00 – 24:00

Aan de hoofdweg Arago vind u Amsterdam Burgers & Beers, het is hier altijd leuk met een stukje Hollandse gezelligheid. Met meer dan 30 soorten bier kunnen de voetfans hun lol op, de grote burgers, BBQ Spareribs en de kip saté zijn ook aan te raden. Alle voetbalwedstrijden worden uitgezonden op een groot scherm, van de Nederlandse eredivisie tot de Spaanse La Liga.


NBA Cafe Barcelona

La Rambla 120, Barcelona
Openingstijden: 12:00 – 00:00

Dit NBA sportcafé ligt aan de Ramblas, voor de basketbal (sport) liefhebber is dit een must om te zien. Het prachtige interieur trekt veel bekijks en er hangt een echt Amerikaans sfeertje. Zowel het eten en de drankjes zijn goed betaalbaar. Wanneer u trek heeft in typische Amerikaanse gerechten bent u hier aan het juiste adres.